Quad rijden

Crossen door de natuur of op een crossbaan?

Quad Rijden

Stap in de wereld van adrenaline, modder en pure sensatie met Quad Rijden bij Mudfactory! Als je op zoek bent naar een spannende en opwindende ervaring, dan is quad rijden de perfecte keuze. Bij Mudfactory, gevestigd in de omgeving van Eindhoven, krijg je de kans om je helemaal uit te leven op krachtige quads en een onvergetelijke adrenalinekick te ervaren terwijl je door uitdagende parcoursen crost. Laat je verrassen door de ultieme mix van buitenlucht, behendigheid en pure sensatie!

Onze professionele instructeurs staan klaar om je de kneepjes van het quad rijden bij te brengen. Na een duidelijke uitleg en handige tips en tricks van onze experts, ben je klaar om op pad te gaan. Begin rustig en aan het einde van de dag race je vol vertrouwen door het parcours. Quad rijden bij Mudfactory is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, ongeacht je ervaringsniveau. Het is een gezellige dag vol adrenaline waarbij je niet bang hoeft te zijn, want veiligheid staat bij ons voorop.

Als je een eigen locatie hebt in gedachten, geen probleem! Mudfactory komt met plezier naar jou toe, waar je ook bent in Nederland of Vlaamstalig België. Onze quads zijn klaar om door het hele land te rijden, zodat jij overal de spanning van het quad rijden kunt ervaren.

Wil je jouw quad-avontuur nog specialer maken? Combineer Quad Rijden met andere opwindende activiteiten zoals Powerturnen of  crosskarten. Bij Mudfactory geloven we in het samenstellen van jouw eigen avontuurlijke dag, of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een dag vol actie in Eindhoven.

Ben je klaar voor de ultieme quad-ervaring? Reserveer nu jouw Quad Rijden-avontuur bij Mudfactory en geniet van een dag vol kicks en uitdagingen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie, dus vraag snel naar de mogelijkheden via ons reserveringsformulier. Ontketen de kracht van het quad rijden en beleef het avontuur bij Mudfactory!

Prijzen

De activiteit wordt altijd begeleid door goed opgeleide en ervaren instructeurs. Je kunt de activiteit boeken voor in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast gaat het rijden op basis van roulatie.

Vul het contactformulier in met voldoende informatie en wij zorgen voor een zorgvuldige prijsopgave.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.
+31(0)40 7820681
info@mudfactory.nl