Amfibie rijden

Varen of rijden in een uniek voertuig?

Amfibie Rijden

Welkom bij Mudfactory, waar avontuur en opwinding samenkomen! Als je altijd al hebt gedroomd van een rit in een echt amfibievoertuig, vergelijkbaar met wat ze in het leger gebruiken, dan is onze activiteit Amfibie Rijden de ultieme ervaring voor jou! Stap in onze unieke voertuigen die niet alleen kunnen rijden maar ook kunnen varen, en voel de opwinding van zowel off-road avontuur als een spetterende overgang naar het water.

Onze amfibievoertuigen, met tankbesturing voor dat echte soldaatgevoel, zorgen voor een avontuur zoals geen ander. Rijd over onze speciaal uitgezette baan, ploeg door de modder en waag je moeiteloos in het water.

Voor degenen die nog nooit eerder in een amfibievoertuig hebben gereden, geen zorgen. Onze professionele instructeurs zorgen voor een grondige uitleg, zodat zowel beginners als ervaren deelnemers vol vertrouwen achter het stuur kunnen stappen. Het is een avontuur dat toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau.

Heb je een eigen locatie? Geen probleem! Mudfactory komt naar je toe, waar je ook bent in Nederland of Vlaamstalig België. We rijden door het hele land om naar jouw gekozen locatie te komen, zodat je het avontuur kunt ervaren zonder ver te reizen.

Wil je jouw dag nog spectaculairder maken? Amfibie Rijden is perfect te combineren met andere adrenaline-verhogende activiteiten zoals Powerturnen of Quad Rijden. Creëer je eigen unieke dag voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een dag vol avontuur in Eindhoven.

Ben je klaar voor een unieke ervaring? Reserveer nu jouw Amfibie Rijden-avontuur bij Mudfactory en beleef een dag vol opwinding en avontuur. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie, dus vraag snel naar de mogelijkheden via ons reserveringsformulier. Laat het avontuur beginnen!

Prijzen

De activiteit wordt altijd begeleid door goed opgeleide en ervaren instructeurs. Je kunt de activiteit boeken voor in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast gaat het rijden op basis van roulatie.

Vul het contactformulier in met voldoende informatie en wij zorgen voor een zorgvuldige prijsopgave.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.
+31(0)40 7820681
info@mudfactory.nl