Powerturnen

Altijd al eens willen rijden in een voertuig waar het stuur ontbreekt
en je alleen vooruit kan met gashendels?

Power-turnen

Welkom bij Mudfactory, waar avontuur, teambuilding en adrenaline samenkomen! Als je op zoek bent naar de ultieme teamuitdaging, dan is Powerturnen precies wat je nodig hebt. Gelegen in de betoverende omgeving van Eindhoven, bieden wij een unieke activiteit die niet alleen avontuurlijk is, maar ook teamwork naar een hoger niveau tilt. Voel de wind in je haren terwijl je samen met je team de uitdaging aangaat om de powerturn onder controle te krijgen.

Powerturnen is geen alledaagse activiteit; het is een opwindende ervaring waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Na een duidelijke uitleg van onze ervaren instructeurs neem je plaats in de powerturn, een voertuig zonder stuur maar met twee afzonderlijke motoren. De uitdaging begint wanneer de brullende motoren jullie communicatie overstemmen, waardoor jullie elkaar niet kunnen horen. Het is aan jullie om elkaar aan te voelen en samen te werken om het voertuig te besturen.

Met een gashendel per persoon en een gezamenlijk doel, moeten jullie op elkaar ingespeeld zijn om de powerturn vooruit te krijgen en de juiste koers te behouden. Geef je tegelijkertijd gas? Dan maak je een opwindende wheelie! Het is een activiteit die niet alleen zorgt voor een flinke dosis adrenaline, maar ook de teamdynamiek op de proef stelt. Wie binnen jouw bedrijf, familie of vriendengroep kan het beste samenwerken?

Veiligheid staat bij Mudfactory altijd voorop. Je wordt stevig vastgezet in een racestoel met een vierpuntsgordel, en het dragen van een helm is verplicht. Dit zorgt ervoor dat je volledig kunt genieten van de rit zonder zorgen over veiligheid.

Heb je een andere locatie in gedachten? Geen probleem! Mudfactory brengt het avontuur naar jou toe, waar je ook bent in Nederland of Vlaamstalig België. Van het noorden tot het zuiden, van het oosten tot het westen, wij rijden door het hele land om jou de ultieme powerturn-ervaring te bezorgen.

Wil je de dag nog specialer maken? Powerturnen is perfect te combineren met andere adrenaline-pompende activiteiten zoals Crosskarten of Quad Rijden. Stel je eigen avontuurlijke dag samen voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een dag vol actie in Eindhoven!

Ben je klaar voor de ultieme teamuitdaging? Reserveer nu jouw Powerturn-avontuur bij Mudfactory en beleef een dag vol actie, avontuur en teamwork. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie, dus vraag snel naar de mogelijkheden via ons reserveringsformulier. Laat het avontuur beginnen!

Prijzen

De activiteit wordt altijd begeleid door goed opgeleide en ervaren instructeurs. Je kunt de activiteit boeken voor in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast gaat het rijden op basis van roulatie.

Vul het contactformulier in met voldoende informatie en wij zorgen voor een zorgvuldige prijsopgave.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.
+31(0)40 7820681
info@mudfactory.nl