Crosskarten

Altijd al willen crosskarten op jouw eigen parkeerterrein? Dat kan!

Cross-karten

Welkom bij Mudfactory, dé bestemming voor een dag vol actie, spanning en adrenaline! Als je op zoek bent naar het perfecte bedrijfs- of teamuitje, dan hebben wij de ideale activiteit voor jou: Crosskarten. Bereid je voor op een spectaculaire middag vol off-road avontuur en adrenaline. 

Onze Crosskarts bieden de ultieme combinatie van snelheid, behendigheid en opwinding. Voordat de motoren ronken, ontvangen jij en je team een duidelijke uitleg van onze professionele instructeurs. Hier leer je niet alleen de basis, maar krijg je ook tips en tricks om het maximale uit je Crosskart-ervaring te halen. Na de instructie is het tijd om plaats te nemen achter het stuur van de buggy en de adrenaline door je aderen te voelen stromen. Het crosskarten gaat bij Mudfactory op basis van roulatie.

We rijden door heel Nederland om op de door jou gekozen locatie te komen. Of je nu in het noorden, oosten, zuiden of westen bent, Mudfactory brengt de actie naar jou toe. Stap uit je comfortzone en betreed de wereld van modder, stof en ongekende actie, waarbij elke bocht een nieuwe uitdaging biedt. 

Onze locatie in de prachtige omgeving van Eindhoven vormt het ideale terrein voor een dag vol off-road plezier. Het uitdagende parcours zorgt ervoor dat elke minuut op de Crosskart intens en opwindend is. Voorzien van een helm en stevige riem voor de ultieme veiligheid, ga je de uitdaging aan op ons uitdagende terrein.

Wil je de dag nog spectaculairder maken? Combineer Crosskarten met andere avontuurlijke activiteiten zoals Lasergamen of Quad rijden. Stel je eigen avontuurlijke pakket samen voor een onvergetelijk teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een dag vol actie in Eindhoven.

Ben je klaar voor een dag vol actie, avontuur en adrenaline? Reserveer nu jouw Crosskart-avontuur bij Mudfactory en ervaar de sensatie van off-road rijden in stijl! De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie, dus vraag snel naar de mogelijkheden via ons reserveringsformulier. De modder wacht op je!

Prijzen

De activiteit wordt altijd begeleid door goed opgeleide en ervaren instructeurs. Je kunt de activiteit boeken voor in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast gaat het rijden op basis van roulatie.

Vul het contactformulier in met voldoende informatie en wij zorgen voor een zorgvuldige prijsopgave.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.
+31(0)40 7820681
info@mudfactory.nl