Over ons

De medewerkers van Mud Factory

Pip

Hulphond & Bewaking

 Woef! Ik ben Pip.
 Stiekem ben ik de baas van het bedrijf! Als ik blaf, dient iedereen te luisteren!
 Ik houd de boel in de gaten op kantoor, doet iedereen wat hij of zij moet doen?   Wie komt er binnen? Staat er iemand voor de deur? Uiteraard doe ik dit vanuit   mijn prominente luie mand in het midden van het kantoor! Soms vind ik alles in   de gaten houden wel zwaar hoor, dan doe ik rustig even mijn ogen dicht voor     een powernapje.
 Naast dat ik graag op kantoor ben, vind ik het ook fantastisch om mee te gaan   naar evenementen. Quads, powerturns of paintball, ik lig er niet wakker van. Het   leuke van op evenementen zijn, is dat ik heel veel aandacht krijg en dat ik er   voor zorg dat de dag toch nog net iets beter maak met mijn aanwezigheid.   Uiteraard vind ik het heerlijk om even te rennen en stoeien waarna ik gewoon rustig in de auto ga liggen slapen.

Patrick

Sales & Hoofdinstructeur 

Hallo allemaal, ik ben Patrick.. Ik ben letterlijk en figuurlijk ‘de clown’ binnen het bedrijf. Vroeger zelf opgetreden als (balonnen)clown, steltlopen en typetjes en tegenwoordig instructeur bij mudfactory naast mijn andere baan. Ik ben naast instructie geven van stoere gemotoriseerde activiteiten ook erg handig met het verzorgen van licht, geluid, decor etcertera. Het ‘clowenen’ bij events ben ik altijd wel een beetje blijven doen, omdat het ook gewoon superleuk is om te doen. En zo dus ook bij Mudfactory. Eigenlijk ben ik een all round medewerker, dus wie weet, tot binnenkort! 

Malou

Office Manager

Hallo, ik ben Malou. In 2015 ben ik als stagaire begonnen bij Mudfactory en inmiddels doorgegroeid als Office Manager. Ik geniet ervan als ik en mijn collega’s een geheel verzorgde activiteit organiseren voor gasten, zodat zij met een voldaan en positief gevoel weggaan

Tom

Hoofdinstructeur 

Hoi, mijn naam is Tom en ik ben verantwoordelijk voor de opleidingen van ons personeel. Met verschillende opleidingsdagen, voor zowel nieuwe als bestaande instructeurs, bereiden wij ons personeel zo goed mogelijk voor op de perfecte activiteit. Bij een opleidingsdag laten wij onze instructeurs ook alle activiteiten zelf ervaren, hierdoor krijgen zij een idee van wat jij ook beleeft! Mijn favoriete activiteit is quad rijden, want het is super actief, stoer en uitdagend. Ik vind het leuk om door modder te crossen en daarnaast de quad onder controle te houden. Zeker een aanrader als je van avontuur en uitdaging houdt en niet bang bent om vies te worden natuurlijk. 

Bjarne

Hoofdinstructeur 

Hallo, mijn naam is Bjarne. Als hoofdinstructeur zul je mij vaak zien bij een van de activiteiten. Ik kan je veel vertellen over de activiteiten bij Mudfactory door de ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan. Ik vind het dan ook belangrijk dat de klant een leuke dag heeft gehad met een te gekke activiteit. De leukste activiteit vind ik Crosskarten. het is super actief en uitdagend, het is een dagje lekker scheuren over de baan. Dus als je van actie houdt, dan zou ik zeker voor een van de gemotoriseerde activiteiten gaan. Ik heb er erg zin in om jullie instructies te geven bij welke activiteit dan ook, dus wie weet tot binnenkort!

Willem

Hoofdinstructeur 

Hallo, ik ben Willen. Als hobby vind ik het leuk om lekker te sporten. Een andere hobby is om een gezellige tijd te hebben met mijn vrienden wanneer het kan. Ik vind het leuk om mensen plezier te laten hebben! Natuurlijk is dat het leukst om dat lekker buiten te kunnen doen. Ik stap zeker niet aan de kant voor zo’n uitdaging en vind het dan ook leuk om jullie daarin te begeleiden en instructies te geven over deze stoere activiteit

Teun

Instructeur 

Mijn naam is Teun en ik ben een vrolijke en enthousiaste kracht die sinds 2014 werkzaam is binnen het team. Mijn drijfveer is dat ik elke bezoeker tevreden naar huis zie gaan. Het is tof om te zien dat een groep door activiteiten samengebracht kan worden en grenzen kan verleggen. Tijdens de activiteiten vind ik het persoonlijk contact met de bezoeker leuk zodat ik daarop kan inspelen. Iedere groep is anders, dat maakt dit werk zo ontzettend leuk om te doen. Ik zie jullie graag op een van de events en we maken er samen een gezellige dag van.

Robin

Instructeur 

Hallo, ik ben Robin. Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Mudfactory. Na meerdere stageprojecten met succes afgerond te hebben bij dit bedrijf, ben ik begonnen als instructeur. Ik loop dus al heel wat jaren mee en heb inmiddels zo’n beetje alles binnen het bedrijf gezien. Momenteel houd ik me voornamelijk bezig met het opleiden van nieuw personeel en het ondersteunen bij de grotere events. Het creëren van een leuke sfeer is belangrijk voor mij en ik weet dan ook van iedere activiteit een waar feest te maken. Buiten het werk ben ik vaak in de boksring te vinden om fysiek up-to-date te blijven.

Koen

Instructeur 

Hallo, mijn naam is Koen. Ik ben een sportieve jongen die wel van uitdaging houdt. Naast urenlang in de sportschool staan, vind ik het ook erg leuk om fanatiek bij de gemotoriseerde activiteiten van Mudfactory te staan. Rijden in een crosskart is dan ook zeker mijn favoriet. Een goede balans vinden en goede samenwerking is erg belangrijk bij deze activiteit. Het is een hele uitdaging, maar daar houd ik wel van en het geeft ook veel plezier. Het geeft mij een fijn gevoel als gasten met een positief gevoel naar huis gaan en een top dag hebben gehad. Mijn doel is dan ook om jullie duidelijke instructies te geven en een vermakelijke dag te bezorgen

Joshua

Instructeur 

Hallo, mijn naam is Joshua. Ik ben inmiddels al even werkzaam binnen het bedrijf. Ik heb veel affiniteit met techniek en horeca. Dit zie je terug in mij als zijnde instructeur en als gastheer. De leukste activiteiten vind ik toch wel de gemotoriseerde activiteiten, namelijk quad rijden. Lekker crossen over de baan, je kan je helemaal laten gaan. Bij mij staat de klant altijd centraal. Klanten moeten natuurlijk de dag van hun leven hebben. 

Albert

Instructeur 

Mijn naam is Albert. Ik beschrijf mezelf als iemand met een positieve mindset, een teamspeler maar vooral ook gezellig en sociaal. Werken bij Mudfactory zorgt ervoor dat ik mezelf kan zijn en groepen goed kan begeleiden en instructies kan geven. Wat ik erg leuk vind om te doen in mijn vrije tijd is sleutelen aan mijn motor. 

Thomas

Instructeur 

Hey, ik ben Thomas. Ik ben als stagiair begonnen bij Mudfactory en heb hier de stage en schoolopdrachten succesvol afgerond. Uiteindelijk ben ik blijven hangen bij het bedrijf en ben ik er nu werkzaam als instructeur. Het liefst geef ik instructies over de crosskart, Dit is namelijk een van mijn favoriete activiteiten van Mudfactory. Het is erg actief en competitief en je kan lekker crossen door de modder. Ik houd ervan om actief bezig te zijn en in mijn vrije tijd speel ik dan ook graag voetbal. Daarnaast ben ik sociaal en vind ik het leuk om groepen een geweldige dag te geven met een van onze activiteiten. 

Casper

Instructeur 

Hallo, ik ben Casper. Een erg fanatieke jongen die graag actief bezig is. Ik ben instructeur bij Mudfactory en vind het dan ook erg leuk om groepen te begeleiden zodat je een gezellige en vermakelijke dag hebt gehad. Voor ons andere bedrijf van de verhuur en outdoor activiteiten op ons eigen terrein ben ik verantwoordelijk in het mailteam. Ik en het mailteam zorgen ervoor dat de mailtjes in de avond beantwoord worden, zodat klanten voor de verhuur en bezoekers voor de activiteiten sneller geholpen kunnen worden.

Emma

Instructeur 

Hoi hoi, mijn naam is Emma. Ik ben een enthousiaste meid met een brede interesse en een gezonde ambitie. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden leuke en actieve activiteiten doen en hou ik erg van om nieuwe dingen te leren. Als instructeur bij Mudfactory zorg ik voor gezelligheid en een onvergetelijke ervaring voor de klant. 

Loek

Monteur & Instructeur 

Hallo daar, ik ben Loek. Een rustige jongen met erg veel liefde voor technologie en outdoor activiteiten, vooral die van mudfactory natuurlijk. Crosskarten staat dan ook hoog op mijn lijstje van favoriete activiteiten. Ik geef graag instructies over hoe je de crosskart moet besturen en hoe je het beste kan crossen over het parcour. Ik ben werkzaam bij Mudfactory als monteur en instructeur. Instructeur op locatie en monteur in de werkplaats. Ik houd me graag bezig met gemotoriseerde voertuigen, daar ligt mijn passie. Ik vind het leuk om de voertuigen te repareren als er iets kapot is en natuurlijk om het voertuig zo soepel mogelijk te laten rijden voor de optimale rij beleving. Daarnaast ben ik erg handig op technologisch gebied. Mocht er iets kapot zijn, bijvoorbeeld een laser, dan zorg ik ervoor dat die zo snel mogelijk gemaakt is en jullie een goedwerkend apparaat hebben om de activiteit te doen. Ik zorg ervoor dat de klanten een geweldige dag beleven zowel als instructeur als op technologisch gebied

Gerrit

Technische dienst

Hallo, mijn naam is Gerrit. Je zult mij nauwelijks zien, want ik ben vooral werkzaam in de werkplaats op het kantoor. ik ben super handig met techniek en alles wat ermee te maken heeft. Kapotte lasergame wapens? geen probleem, ik zorg ervoor dat het apparaat weer werkt. Daarnaast is mijn hobby om te sleutelen met verschillende gereedschappen om iets nieuws te creëren. Hier en daar wat door elkaar husselen en verdraaien om zo iets te laten werken, bijvoorbeeld targets voor het lasergamen. lekker technisch en heerlijk rustgevend.

Pleun

Sales en marketing

Ik ben Pleun. Werkzaam op de Sales en Marketing afdeling bij Mudfactory. Daarnast werk ik in het mailteam, waarbij ik alle mailtjes zorgvuldig en tijdig beantwoord, zodat jij kan genieten van een te gekke en uitdagende activiteit en een geheel verzorgde gezellige dag. Als ik niet aan het werk ben, houd ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden, series kijken en op vakantie gaan!

Christian

Eigenaar

Goedendag, mijn naam is Christian en ik ben de eigenaar van Mudfactory. Al heel wat jaren geleden ben ik gestopt bij mijn toenmalige werkgever en ben ik voor mijn eigen bedrijf gegaan. Mijn liefde voor stoere en uitdagende outdoor activiteiten is nooit weggegaan en daarom ben ik Mudfactory  begonnen waar al mijn favoriete outdoor activiteiten gedaan kunnen worden. Inmiddels heb ik een groot team die me helpt om jou en je collega’s een gezellige en goed georganiseerde dag te bezorgen. Wie weet zie ik je wel terug tijdens een event, tot dan!