Banaan Varen

Wie van jullie kan het langst blijven zitten?

Banaan
varen

Welkom bij Mudfactory, waar avontuur en plezier samenkomen op het water! Laat je verrassen door onze opwindende activiteit: Banaan Varen. Een activiteit die niet alleen zorgt voor lachende gezichten, maar ook voor spanning en uitdaging. Durf jij de balans te bewaren op de banaan? Of het nu op een van onze locaties is of op een locatie naar keuze, Mudfactory staat garant voor een te gekke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Banaan Varen is een wateravontuur vol hilariteit en teamwork. Het begint allemaal met het behouden van je balans op de banaan, een uitdagende opblaasbare banaan die achter een boot wordt voortgetrokken. Een activiteit die perfect is voor vrienden, collega’s, vrijgezellenfeesten of gewoon een dag vol waterplezier.

Vergeet niet je zwemkleding en handdoek mee te nemen, want Mudfactory regelt de rest. Wij zorgen voor wetsuits, zwemvesten en natuurlijk de banaan met de boot. Alles is geregeld voor een onvergetelijke dag op het water.

Veiligheid staat bij Mudfactory altijd voorop. Onze professionele instructeurs zorgen voor een duidelijke uitleg en begeleiding, zodat zowel beginners als ervaren deelnemers met volle teugen kunnen genieten van deze activiteit zonder zorgen over veiligheid.

Banaan Varen is ook ideaal te combineren met andere water- of landactiviteiten zoals Jetskiën, Powerturnen of Crosskarten. Creëer je eigen avontuurlijke dag en maak herinneringen met vrienden, collega’s of familie.

Ben je klaar voor een dag vol lachen, plezier en uitdaging op het water? Reserveer nu jouw Banaan Varen-avontuur bij Mudfactory en beleef een dag vol waterplezier. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie, dus vraag snel naar de mogelijkheden via ons reserveringsformulier. Laat de banaan het water in gaan en geniet van een dag vol avontuur bij Mudfactory!

Prijzen

De activiteit wordt altijd begeleid door goed opgeleide en ervaren instructeurs. Er is 1 banaan met 5 zitplaatsen dus er wordt steeds gewisseld

Vul het contactformulier in met voldoende informatie en wij zorgen voor een zorgvuldige prijsopgave.